Întrebări frecvente

Este necesară înregistrarea pentru a plasa o comandă?

Nu. Pentru a plasa o comandă, adăugați bunurile necesare în coșul de cumpărături, apoi faceți clic pe butonul de comandă.

Nu înțeleg pregătirile. Ce este cel mai potrivit pentru mine?

Catalogul nostru de bunuri descrie efectele acestora și abaterile de sănătate în care ar trebui să fie consumate. Explorați aceste informații în detaliu: vă vor ajuta să alegeți medicamentul care vi se va potrivi cel mai bine. Dacă aceste informații nu sunt suficiente, cumpărați mai întâi doza minimă și determinați preparatul adecvat în practică.

Care este diferența dintre medicamentele generice pentru potență

Se recomandă ca Sildenafil Citrate generic să primească pentru a crește potența. Generic Sialis este potrivit pentru bărbați pentru a îmbunătăți erecția. Generic Levitra este numit pentru a primi pentru a îmbunătăți activitatea sexuală. Dapoxetina generică este acceptată pentru a primi pentru a extinde sexul. Orice agent patogen feminin este recomandat pentru admitere pentru a elimina senzațiile neplăcute în timpul sexului. Vă ajută să vă relaxați. Creșteți selecția de lubrifiere. Îmbunătățiți orgasmul.

Se comportă medicamentele generice ca și cele originale?

Da, medicamentele generice au aceleași proprietăți medicale, deoarece conțin aceleași ingrediente active ca și cele originale. Există, de asemenea, și reversul: efectele secundare ale medicamentelor generice și ale celor de marcă coincid.

Unde vă produceți drogurile pe care le vindeți?

Toate medicamentele prezentate pe vitrina noastră sunt fabricate în India, în fabrici farmaceutice precum Sunrise, Ajanta, Fortune Health Care, Cipla, Centurion Lab.

Puteți garanta calitatea tabletei?

Da, toate medicamentele sunt testate de două ori - la fabrica din India și în depozitul magazinului nostru În România. Acțiunea comprimatelor one-to-one este aceeași cu cea a medicamentelor de marcă. Datorită acestui fapt, calitatea tabletelor este garantată.

Tablete moi: ce este?

Principala caracteristică distinctivă a tabletei Soft este viteza de expunere la corp. Aceste medicamente se administrează sub limbă și acționează în medie cu 15 minute mai repede decât în mod normal. Efectul terapeutic este vizibil în 10 minute de la utilizare.

Am probleme cu erecția pe fondul fricii de eșec. Ar trebui să iau pastilele dvs. pentru a rezolva acest lucru sau voi reveni la normal?

Desigur, originile problemei dvs. sunt mai mult mentale și trebuie să vă decideți mai întâi cu un psiholog. În același timp, există cazuri destul de frecvente în care prezența Viagra în buzunarul jachetei îl face pe un bărbat mai puternic și mai încrezător din punct de vedere sexual.

Cum sunt ambalate pastilele de potență?

Preparatele pentru creșterea potenței sunt ambalate într-o cutie de companie, în interiorul căreia se află blistere cu pastile. Numărul de comprimate din fiecare blister este diferit, în funcție de tipul de preparat. Atunci când trimitem comenzile, acestea sunt ambalate într-o cutie opacă, fără semne de identificare, ceea ce ajută la păstrarea confidențialității pachetului.